Billede

Kerteminde Haven ved Havet byder velkommen til 10.000 af gæstesejlere hvert år. Det nye initiativ med en havneguide fra 2014-2015 er derfor blevet gentaget i en ny og forbedret form, denne gang for sæson 2015-2016. 
I guiden kan gæstesejlere blive inspireret og finde praktiske oplysninger omkring faciliteterne. Guiden er på tre sprog, så både dansk, tysk og engelsktalende gæster kan være med.

Nyt i guiden; der er trykt flere guider end i 2014, guiden er blevet større i format, designet er blevet tilpasset så det matcher hele Kommunens design, den er blevet mere læsevenlig og logisk bygget op baseret på mange af alle de gode kommentarer vi fik i 2014, men også med konkrete bidrag fra de gæster som har anvendt guiden tidligere og som opholder sig på marinaen fortæller turistchef Dorte Frandsen.

Læs Marinaguide 2015/16 her

De lokale interessenter bakker op omkring guiden til gæstesejlerne. Guiden kunne ellers ikke være udkommet da den er annoncefinansieret. I guidens midterside finder læserne et bykort, hvor havnens medarbejdere har udvalgt syv af de typiske spørgsmål: rutebilstation, havnekontor, turistbureau, bankautomat, Amanda, Renæssancehavn, Fjord & Bælt, den gamle bydel og lægehuset. Bagerst i guiden kan læserne finde cykelruter på Hindsholm, - det har været et stort ønske fra Kerteminde Havn at kunne vise cykelruterne på Hindsholm, - da det er et yndet udflugtsmål fortæller Havnefoged Jimmy Petersen.

Havneguiden kan hentes på turistbureauet eller havnen i Kerteminde og senere på måneden er den også at finde på eksempelvis Nyborg og Bogense havn.
Vil man gerne læse den online kan man finde hele guiden her http://www.visitkerteminde.dk/kerteminde/bliv-inspireret.

Goodiebags
Sommeren igennem bydes gæstesejlere velkommen af Turismens Venner og VisitKerteminde. I år er poserne blevet til ”goodiebags” med lokale ”goodies” fra bl.a. Nybro Frugtplantage, Munkebo Mikrobryg og Den Gamle Købmandsgård i Kerteminde. I alle poserne kan sejlerne finde havneguiden, inspirationsmagasinet og andre praktiske og relevante ting for sejlere, samt ét lokalt produkt fortæller Turistchef Dorte Frandsen, som samtidig oplyser der er trykt 15.000 havneguider for sæson 2015-2016 (maj-maj) 

 

Havneguide.dk

Kontakt

Havnekontoret
Marinavej 4
5300 Kerteminde
Tlf. 65151537
havn@kerteminde.dk