Fornem hæder til Munkebo Boldklub

Tillykke til Munkebo Boldklub

Munkebo Boldklub har modtaget hæderen som Årets Børne- og Ungdomsklub på Fyn

Munkebo Boldklub har i år tilbudt alle børnetrænere et kursus afholdt i Kerteminde BK .
Trænerne er gode til at hjælpe hinanden med øvelser på tværs af årgangene.
Klubben har haft Øens hold forbi med en flok 12-årige drenge, hvor trænerne havde mulighed for at få ny inspiration til træningerne.


Munkebo Boldklub har et træningsmiljø, hvor der er plads til alle. De er ved af implementere niveauopdelt træning på tværs af årgangene, men er ikke noget så langt endnu.
Klubben er ikke bange for at rykke spillere op og spille med dem, der er ældre end deres årgang for at matche deres niveau.
De bedste spillere sender vi med stolthed videre til større klubber for at blive bedre spillere. Mange vender hjem igen, men så er vi klar til at tage godt imod dem.
Munkebo Boldklub har også tideligere ungdomsspillere fra deres klub med i førsteholdstrupperne i OB, Marienlyst og Næsby.
Derudover har de også en ung Munkebo pige med på Odense Q hold.
1. holds senior spiller i Albaniserien efter mange år i serie 1 og 2.
Det glædelige ved det er, at 90 % af spillerne har spillet ungdomsfodbold i Munkebo BK. Mange har prøvet sig af i støre klubber, men er vendt tilbage til barndomsklubben.
Spillerne er på en årlig sommertur, i år gik den til Søndersø, og Pigerne var til Vildbjerg Cup.
Klubben sender en årgang til stævne i udlandet. Sidste år var U15-16 drenge i Italien, og i år tager U 14 piger til Spanien.
Dette kan lade sig gøre ved tilskud fra Munkebo Oldboys klub.
Alle spillere kommer ud at spille indendørsstævner, da Munkebo Bk sammen med Munkebo Oldboys klub afholder 2 indendørs stævner.

Munkebo Boldklub har et pigehold, der spiller i U14 Vest og et hold U12. Derudover er der en del piger, der spiller sammen med drengene, ind til de bliver U11.

Vi har drengehold i alle årgange fra U5-U13 og et U15 og 1 U17
Pigerne har hold i U12 og U14

Klubben opfordrer altid til fair play og slår hårdt ned over for spillere, der træder ved siden af.

Munkebo Boldklub afleverer sedler i skolen ved skolestart omkring mulighederne for at spille fodbold, og som eksempel er den ene årgang gået fra 3 til 17 medlemmer efter dette tiltag.
Klubben har en del flygtninge på de forskellige hold, som de gør et meget stort arbejde for at få integreret i Munkebo BK.